Peticie.com

ZASTAVME TARABOVU MEGALOMANSKÚ PREČERPÁVAČKU - HROMADNÁ PRIPOMIENKA

Poďakovanie

Hosť#1 Jan 17, 2026, 13:49
Ďakujem pán Kiča.
Veľmi si cením Vašu prácu a sledujem Váš boj za slovenskú prírodu.
Stojím na strane slovenskej prírody a prirodzene za všetkými, čo ju chránia.
S úctou
Terézia Mikulská
Hosť#2 Jan 17, 2026, 13:55
My ďakujeme vám za to čo robíte!
Hosť#3 Jan 17, 2026, 13:58
... vďaka :)
Hosť#4 Jan 17, 2026, 14:01
...vydržať ‼️..✊🏻👍🏻✌🏻✌🏻💜💜💜
Hosť#5 Jan 17, 2026, 14:26
Ďakujem za info veľmi ma potešilo, že sa našli toľkí ľudia, ktorým nie je ľahostajná naša príroda
Hosť#6 Jan 17, 2026, 14:54
Aj ja sa pridavam k tym, co Vam dakuju, pan Kica, za to, co robite.
Katarina
Hosť#7 Jan 17, 2026, 15:39
Držíme palce v boji s nadutosťou a hlúposťou. I keď oni si myslia že všetko môžu s porovnávajú neporovnateľné.
Hosť#8 Jan 17, 2026, 16:14
V jednote se sila. Veľká vďaka za prácu ktorú odvádzaš pre nás ....
Hosť#9 Jan 17, 2026, 16:29
Pán Kiča, keďže ste ukončili petíciu skôr, ako ste získali minimálne nutný počet hlasov, poukazuje to skôr na vaše špekulatívne konanie, a nie na skutočnú snahu pomôcť Podpoľancom
Hosť#10 Jan 17, 2026, 16:40
Pán Kiča, sledujem vaše debaty a som vdačná, že ste taký neoblomný a vyvraciate ich nezmysly, aj posledná debata s Ratajom, ktorý si myslí, že je kráľom Tatier. Chodím aj na vaše mítingy a budem vás voliť, Daniela Prešov
Hosť#11 Jan 18, 2026, 11:33
Dobrý deň, prosím poukazujte na riešenie potreby akumulácie elektrickej energie pomocou batériových úložísk.
Nedevastujú prírodu, sú investične výhodnejšie a hlavne prevádzkové náklady sú rádovo nižšie ako pri prečerpávaní vody.
Prírodu sme zdedili po predkoch a je našou povinnosťou ju odovzdať naším potomkom nezničenú !
Námešný
Hosť#12 Jan 18, 2026, 18:46
Dakujeme pan Kica, bude z Vas dobry minister.
Zasluzna praca od Vas.
Hosť#13 Jan 19, 2026, 12:01
Keep Going ! Keep Going Pro European Community!

Drzte sa Všetci Odborníčky 💜 a Odborníci v Environmentalnej téme .

Verím , že Táto Petícia Demokratov a vaše aktivity otvoria oči aj ľudom , ktorí si mysleli , že RF a Taraba je …

Pokrok.

Nie oni sú Zlo a Deštrukcia SR .

Skvelý Michal Kiča sa Nikdy nezlakne 🫶🏻👍✌️🍀💜🇪🇺🇸🇰 a podporí a pomôže občanom ohrozeného kraja a pomôže zastavit týchto Gaunerov Ekológie SR .

Keep Going a Podporte aj Demokratov vo Voľbách SR do Komunálnych a Parlamentných volieb .

“ Never Never Never Giving Up “ Winston Churchill 🇬🇧
Hosť#14 Jan 19, 2026, 12:01
Keep Going ! Keep Going Pro European Community!

Drzte sa Všetci Odborníčky 💜 a Odborníci v Environmentalnej téme .

Verím , že Táto Petícia Demokratov a vaše aktivity otvoria oči aj ľudom , ktorí si mysleli , že RF a Taraba je …

Pokrok.

Nie oni sú Zlo a Deštrukcia SR .

Skvelý Michal Kiča sa Nikdy nezlakne 🫶🏻👍✌️🍀💜🇪🇺🇸🇰 a podporí a pomôže občanom ohrozeného kraja a pomôže zastavit týchto Gaunerov Ekológie SR .

Keep Going a Podporte aj Demokratov vo Voľbách SR do Komunálnych a Parlamentných volieb .

“ Never Never Never Giving Up “ Winston Churchill 🇬🇧
Anonymous#15 Jan 20, 2026, 12:06

Ďakujem za informáciu. Potešilo ma, že toľkí ľudia podporili dobrú vec. To je minimum, čo môžme urobiť. Som hrdá na Vás a Vaše nasadenie, pán Kiča, v boji za ochranu našej prírody a za uvážlivé rozhodnutia vo veci jej zásahov. Kiež by čím skôr riadili krajinu odborníci ako Vy.

S úctou Dana Chovancová. 

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.